Preskocit navigáciu

"Namaľuj svojho hrdinu v uniforme"



Milí kamaráti farbičiek a štetcov,

určite poznáte alebo ste videli vojaka, či už v televízii, na internete alebo ste sa zúčastnili nejakej akcie organizovanej vojakmi pre deti...

Našich vojakov a vojačky Čestnej stráže Ozbrojených síl SR a  vojenských  hudobníkov môžete vidieť pri slávnostných udalostiach alebo počas osláv štátnych sviatkov. Ich úlohou je zabezpečovať rôzne dôležité akcie, napr. privítanie zahraničných návštev, strieľanie čestných sálv či zabezpečovanie pietnych aktov. Veliteľstvo posádky Bratislava organizuje výtvarnú súťaž pre deti zo základných škôl, v ktorej môžu vyhrať rôzne zaujímavé ceny a zážitky - osobné stretnutie s našimi  vojakmi. Našim úmyslom je zatraktívniť u detí prácu a povolanie vojaka - Čestnej stráže Ozbrojených síl SR a vojenských  hudieb, ale najmä budovať úctu k tradíciám. Tradície sú totiž základným pilierom rastu úcty a vážnosti k naším predkom a ich histórii.

Ukážte svoju kreativitu a zabojujte aj vy o skvelé ceny! Uzávierka súťaže bude 16.  septembra 2022, víťazi budú vyhlásení do 23. septembra 2022.

Viac informácii nájdete v odkaze nižšie: Propozície a prihláška k výtvarnej súťaži.

 

S pozdravom tím zamestnancov Veliteľstva posádky Bratislava.




Autor: kpt. Ing. Mgr. Lenka ZVALOVÁ - Dátum: 27.06.2022
Čítanosť: 2682
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share