Preskocit navigáciu

Veliteľsko-štábne cvičenie Mnohonárodného práporu vojenskej polície. Deň druhý


Veliteľsko-štábne cvičenie Mnohonárodného práporu vojenskej polície. Deň druhý V utorok 10. mája 2011 po úvodnom briefingu riaditeľa cvičenia (EXDIR) plk. Víta Gabrhela a príhovore prorektora Doc. Ing. Pavla Nečasa, PhD. príslušníci MNMPBAT zahájili cvičenie na pracoviskách simuláciou jednotlivých udalostí.

Základnou úlohou dňa bola simulácia na nasledovnú tému: Na základe požiadavky šéfa miestnej polície, zajatie a predvedenie drogového dílera na lokálnu policajnú stanicu. V tejto simulácii boli zakomponované i ďalšie čiastkové incidenty a činnosti pre cvičiacich, ktoré mali preveriť riadiace schopnosti veliteľa, príslušníkov štábu a veliteľov jednotiek práporu. Každá činnosť, ktorú príslušníci práporu počas riešenia simulácie realizovali, bola pod prísnym dohľadom rozhodcov.

V závere dňa EXDIR vykonal briefing zameraný na vyhodnotenie realizovaných opatrení a činností veliteľom práporu, štábom a veliteľmi čiat na simulované situácie. Najdôležitejšie informácie pre cvičiacich príslušníkov práporu poskytli rozhodcovia, ktorí tieto opatrenia a činnosti vyhodnotili.

V tejto simulácii boli zakomponované i ďalšie čiastkové incidenty a činnosti pre cvičiacich, ktoré mali preveriť riadiace schopnosti veliteľa, príslušníkov štábu a veliteľov jednotiek práporu.

Veliteľsko-štábne cvičenie Mnohonárodného práporu vojenskej polície. Deň druhýVeliteľsko-štábne cvičenie Mnohonárodného práporu vojenskej polície. Deň druhýVeliteľsko-štábne cvičenie Mnohonárodného práporu vojenskej polície. Deň druhýVeliteľsko-štábne cvičenie Mnohonárodného práporu vojenskej polície. Deň druhýVeliteľsko-štábne cvičenie Mnohonárodného práporu vojenskej polície. Deň druhýVeliteľsko-štábne cvičenie Mnohonárodného práporu vojenskej polície. Deň druhý

Autor: RVP , Foto: RVP - Dátum: 10.05.2011
Čítanosť: 20861
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share