Preskocit navigáciu

Intenzívna príprava na cvičenie ANAKONDA-16


Intenzívna príprava na cvičenie ANAKONDA-16 Dňa 7. júna 2016 sa príslušníci mnohonárodného práporu vojenskej polície MNMPBAT a príslušníci Spojených štátov amerických podieľali na výcviku streľby, na akcii zameranej na opatrenia pre ochranu objektov, ako i na vzdelávaní v oblasti dopravných predpisov.
Intenzívne strelecké cvičenie bolo zamerané na zlepšenie individuálnych schopností vojakov z hľadiska taktiky. Pri akcii zameranej na ochranu objektov Poliaci, Česi, Slováci, Chorváti a Američania spoločne chránili zariadenia umiestnené v zalesnenej oblasti neďaleko Varšavy, kde došlo k pokusu o vniknutie do kontrolovaného priestoru.
V dňoch 7. a 8. júna sa zdokonaľovali v oblasti poľských dopravných predpisov na leteckej základni v Miňsk Mazowiecki. Tieto spoločné cvičenia boli zamerané na zlepšenie streleckých i taktických zručností, ako i na výmenu skúsenosti v oblasti presnosti a rýchlej reakcie na náhle nebezpečenstvo požiaru.

Intenzívna príprava na cvičenie ANAKONDA-16Intenzívna príprava na cvičenie ANAKONDA-16Intenzívna príprava na cvičenie ANAKONDA-16Intenzívna príprava na cvičenie ANAKONDA-16

Autor: Vojenská polícia PL - Dátum: 08.06.2016
Čítanosť: 6249
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share